Sunati-ne: +40-(0)757.021.721
+40-(0)757.021.719
Str. Martir Col. Ioan Uță (fostă Subdeal), nr. 4C, Vizionati pe harta

Termeni si conditii

Va multumim pentru accesarea site-ului nostru!
Acest site este operat de SC KOLPING CONCEPT SRL

Definitii

Sosire si plecare: ziua hoteliera incepe la ora 14.00 si se incheie a doua zi la ora 12.00.

Cazare: cazarea fiecarei persoane se face prin completarea fisei de cazare pe baza actului de identitate. Conform legislatiei in vigoare completarea fisei este obligatorie pentru toti adultii cazati.

Rezervare: completati formularul online sau contactati serviciul rezervari prin telefon: +40-(0)757.021.719, sau email: caransebes@kolping.ro

Anularea rezervarii: orice anulare de rezervare se va face contactand serviciul Rezervari. Nu se vor aplica penalizari daca anularea rezervarii (rezervare de pana la 5 camere) se va face cu cel putin 48 ore inainte. Penalizarea reprezinta contravaloarea primei nopti de cazare.

Daca este vorba de o rezervare de 5 sau mai multe camere, atunci anularea acesteia se va face cu cel putin 5 zile inainte de data sosirii. Pentru rezervari de grupuri (minim 10 camere) va rugam contactati serviciul rezervari.

Tarife: acestea difera in functie de tipul de camera ales si de numarul de persoane. In anumite perioade ale anului tarifele pot creste. Nu ne asumam raspunderea pentru tarife afisate in mediu online, pe diverse platforme. Tarifele afisate in modulul de booking sunt valabile doar la plata cu cardul.

Modalitati de plata: este acceptata plata numerar (RON), card (Visa, Mastercard, Maestro), tichete de vacanta (Edenred, Sodexo, UP Romania) si transfer bancar (RON/EURO).

Program functionare restaurant si bar: micul dejun se serveste intre 07:00 si 10:00 A.M de luni pana vineri, si intre 8:00 – 11:00 A.M in weekend. Restaurantul este deschis de luni pana sambata pana la ora 22:00.

Fumatul: in cadrul pensiunii nu exista camere destinate fumatorilor, dar exista locuri special amenajate unde se fumeaza.

Siguranta: pensiunea si spatiile publice sunt supravegheate prin sistem video. Nu ne asumam raspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incita pensiunii, salilor de conferinta, restaurantelor si barului.

Spatiul de parcare: unitatea hoteliera beneficiaza de parcare supravegheata video. Locurile sunt limitate. Nu se pot face rezervari in prealabil pentru locurile de parcare.

Animalele: nu este permisa cazarea in pensiune a persoanelor insotite de animale si/sau pasari.

Responsabilitati: clientul este raspunzator fata de pensiune pentru daunele provocate celorlalti clienti sau personalului, cladirilor, mobilierului si echipamentelor pensiunii daca greseala / intentia le poate fi imputata. Raspunderea pensiunii nu se extinde asupra autovehiculelor sau incarcaturii acestora.

 

ADD YOUR COMMENT: